Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всі знахідки законсервують і музеєфікують на місці їх знайдення.

Фото: ukranews.com

Київрада прийняла рішення продовжувати повноцінні дослідження, а знайдені артефакти законсервувати і музеєфікувати на місці їх знайдення. Після завершення розкопок місто проведе відкритий міжнародний архітектурний конкурс на організацію майбутнього музею на Поштовій площі, повідомляє партія «Самопоміч» на своїй сторінці на Facebook. Проте інвестиційний договір з забудовником не розірвали.

«А щодо різноманітних закидів: ніби-то Кличку потрібен торговий центр і так далі, додам: визначення інвестора, будівництво там розпочалося не при Кличку. І наземна частина будівлі вже зведена. Інвестор, який би він не був, вкладав, за зобов’язаннями, кошти також у реконструкцію Поштової площі. Тому, перше: якщо зараз розривати договір, доведеться повертати сотні мільйонів гривень! У когось вони є? І друге: хто візьме на себе відповідальність, якщо через неукріплені конструкції там все завалиться і постраждають люди? Є охочі взяти на себе відповідальність за втілення таких «альтернативних» пропозицій? Не на словах, а задля практичного втілення проекту?» – сказав Віталій Кличко.

Активістка Анабелла Моріна заявила: «Київрада щойно проголосувала за договірний по Поштовій, яким не передбачено припинення «інвестиційного договору» на будівництво торгового центру і створення повноцінного Музею». Також вона додала, що оголошує голодування.

«Депутати віддали бандитам Хрещатицькі Ворота Києва. Початок старої столиці. Але досить. Я занадто багато говорила. Кожен день понад рік. До прийняття справжнього рішення, до повернення площі місту – оголошую голодування», – написала вона.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button