Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

25 червня у Центральній районній бібліотеці ім. П. Г. Тичини відбудеться презентація громадського проекту «Biblio Hub для людей з вадами зору», повідомляє прес-служба КМДА.

Фото: kievtime.com

«BIBLIO HUB для людей з вадами зору» — єдиний проект-переможець серед публічних бібліотек у рамках реалізації проекту «Бюджет участі міста Києва».

У повному доступі для читачів бібліотеки будуть:

  • стаціонарний електронний відеозбільшувач «TOPAZ XL HD 24» у комплекті з програмним забезпеченням екранного збільшення «MAGic Pro»;
  • програма «JAWS for Windows Pro» — комп’ютерна програма синтезу мови для незрячих людей. Програма сама читає текст багатьма мовами.

15 травня встановлена перша частина обладнання:

  • програма екранного доступу «JAWS for Windows Pro» — комп’ютер із програмою синтезу мови для незрячих людей. Програма також сама читає текст багатьма мовами;
  • апаратно-програмний комп’ютерний комплекс у комплекті з програмним забезпеченням «Microsoft Windows 10 Pro» та пакетом офісних програм Microsoft Office: «Office H&Business 2016».

12 червня 2018 року встановлено другу частину обладнання:

  • стаціонарний електронний відеозбільшувач «TOPAZ XL HD 24» у комплекті із програмним забезпеченням екранного збільшення «MAGic Pro» та блоком безперебійного живлення FSP DP;
  • стаціонарний електронний відеозбільшувач «TOPAZ HD 24» у комплекті із блоком безперебійного живлення FSP DP

Нагадаємо, що дитячу бібліотеку ім. Шевченка перетворили на сучасний «бібліохаб».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button