Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23540 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

YouTube вводить функцію платної підписки на канали з більш ніж 100 тисячами підписників.

Фото: dream-cosmetics.com.ua

Зазначають, що про це просили блогери-зірки, бо для них реклама залишається єдиним джерелом заробітку на платформі, пише Bloomberg.

«Це спосіб диверсифікації доходів. Це те, про що просили творці роликів. Ми тісно співпрацюємо з ними», – сказав головний директор з продукту Youtube Ніл Мохан.

Деякі зірки YouTube почали збирати гроші безпосередньо від шанувальників. Також найпопулярніші користувачі почали заробляти більше коштів завдяки продажу підписки.

Автори отримують 70% від вартості передплати після вирахування податку з продажів. Наразі комісію за проведення транзакцій YouTube повністю бере на себе.

Функція підписки вже доступна для деяких каналів, присвячених відеоіграм, незабаром вона буде доступна для тисяч інших каналів. 

Нагадаємо, що YouTube запустив в Україні музичні чарти.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button