Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У парку «Перемога», що біля метро «Дарниця», завершили першу чергу капітального ремонту, повідомляє прес-служба КМДА.

Фото: kiev.klichko.org

Міська влада оновила сім гектарів території, від декоративної водойми до вулиці Жмаченка. Загальна площа парку «Перемога» – 65 га. Далі планують відремонтувати ще 35 га, починаючи від декоративної водойми до ЖК «Паркові озера».

В оновленій частині парку проклали нові доріжки, встановили лави та урни, облаштували дитячий майданчик, спортивну зону, два поля для гри у футбол, баскетбол і волейбол. З боку вулиці Жмаченка є екопарковки.

Також тут створили «японський куточок» із квітником та стилізованим містком. Неподалік встановили диван із газонної трави.

Нагадаємо, минулого тижня зікінчили ремонт парку «Відрадний». Ремонтні роботи наразі тривають у Сирецькому парку, парку «Совки», парку Партизанської слави, на другій черзі парку «Наталка».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button