Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23593 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На центральних вулицях Києва з’явились розстріляні силуети, які, за задумом автора, мають нагадувати про війну на Сході України.

Фото: Війна Поруч

Вуличну експозицію проекту відкрито для перегляду з 11 до 22 липня 2018 року.  Силуети розміщені на Михайлівській площі, набережній Дніпра, Поштовій площі, в сквері №1 на Контрактовій площі та в парку Шевченка, на Майдані Незалежності та біля станцій метро «Олімпійська», «Льва Толстого», «Хрещатик», «Арсенальна», «Золоті ворота», «Палац спорту», «Поштова площа», «Контрактова площа».

Фото: Війна поруч

Автор проекту Олесь Кромпляс – документаліст та доброволець, брав участь в операції з визволення Маріуполя як солдат та фотожурналіст.  Організаторами проекту є Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності, Національно-просвітницький центр «Трансформер».

Головною метою проекту організатори вважають нагадування українцям, що на Сході вже п’ятий рік поспіль триває боротьба за їх життя.

«Образи й тексти, використані в цьому проекті передають емоції, відчуття, страхи й подив свідків перших дні ворожого вторгнення та боротьби проти нього», – пояснюють проект організатори.

Фото: Війна поруч

Нагадаємо, що на Михайлівській площі встановили інсталяцію – щупальця восьминога.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button