Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23607 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Зараз організатори проекту шукають доброчинців для облаштування рулонного газону.

На облаштування поливу витратили близько 27 500 гривень. Відтепер «Самосад» щодня зачиняється о 21:30 для поливу. Це потрібно, щоб на території зеленої зони проріс газон.

«В  саду були зроблені найважчі, найбрудніші роботи. Так, ті сами, що називають “невидимими”. Хто колись щось будував чи робив ремонт в квартирі, знають про що йдеться», – пишуть організатори простору. 

Зараз команда «Самосаду» шукає доброчинців та соціально-відповідальні бізнеси, які можуть долучитись та допомогти придбати 600 кв.м. рулонного газону. 

Також активісти хочуть облаштувати в сквері дитячий майданчик. «А найбільше ми мріємо про дитячий майданчик “голандсього типу”. Тому що Самосад має перетворитися на середовище дружнє до всіх дітей. Тоді можна буде вважати, що проект завершено», – пишуть на сторінці «Самосад» у Facebook.

Нагадаємо, що у 2017 році в «Самосаді» оновили  дерев’яні конструкції під час майстерні у сквері в рамках проекту «Міста для життя». Тоді встановили парковки для велосипедів та сонячні панелі для освітлення й зарядки гаджетів, полікували старий клен та відремонтували сидіння навколо нього, зробили з дощок нову сцену й ящики. Ознайомитись з витратими «Самосаду» за 2017-18 рр. можна, перейшовши за посиланням.

Також читайте матеріал «Хмарочоса» про те, як на Подолі на території посольства РФ з’явився «Самосад».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button