Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

4 липня о 10:20 колегія суддів Господарського суду м. Києва визначить: чи задовольняти клопотання забудовника про перенесення справи до Адміністративного суду?

Також біля Господарського суду будуть збиратись громадські активісти. На їхню думку, якщо клопотання буде задоволене, це може затягнути винесення остаточного рішення щодо цієї будівлі ще на кілька років.

Нагадаємо, що 17 грудня 2015 року Київрада прийняла рішення «Про врегулювання питань використання земельної ділянки на вул. Нижній Вал, 27-29 у Подільському районі м. Києва», яким передбачалось розірвання договору оренди земельної ділянки із забудовником. З моменту прийняття цього рішення будівля не може бути введена в експлуатацію.

Також забудовнику суд не дозволив «узаконювати» права власності на окремі квартири в недобудові. Власник хотів юридично оформити апартаменти, розміщені в будинку, але суд став на бік Київради, яка виступає третьою стороною судової суперечки.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button