Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Курс називається «Дорослішання 101: вказівки для віку 16-25 років».

Фото: Scarymommy

Засновники курсів у бібліотеці штату Орегон вважають, що зараз багато хто не знає про основні навички, які є частиною життя дорослого. Серед таких базових навичок — самостійна заміна колеса в авто, вміння готувати на плиті та слідувати рецептам, сплата податків та контроль за власною чековою книжкою. Раніше цьому дітей навчали батьки, або вчителі в школі, повідомляє Scarymommy.

Публічна бібліотека Норт Бенд в Орегоні пропонує курс з шести частин під назвою «Дорослішання 101: вказівки для віку 16-25 років», під час якого тьютори навчають молодих людей базовим навичкам дорослої людини.

Заступниця директора бібліотеки Тереза Лукас каже, що разом з колегою Кларою Пьязолла розпочали цей проект, почувши про подібні уроки в інших бібліотеках. Перша частина серії курсів розпочалась ще в лютому 2018-го. Новий курс розпочнеться у вересні.

Курси включають також обговорення про виявлення фальшивих новин (fake news), отримання роботи та усвідомлення того, коли прийшов час з’їхати від батьків. Співробітники бібліотеки стверджують, що за ці курси вони не отримують платню. Також додають, що хоч курси спрямовані на вікову межу від 16 до 25 років, але фактична вікова межа відсутня.

Нагадаємо, в освітньому закладі для людей похилого віку розпочався набір на безкоштовні курси.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button