Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанія «Ашан» відкриває перші магазини біля дому під вивіскою «Мій Ашан».

Фото:epravda.com.ua

Магазини «Ашан» відкриють замість супермаркетів Topmart.  У перших магазинах формату «Мій Ашан» будуть запропоновані кулінарія, кури гриль та піца власного виробництва, випікання багетів на місці, а також кафе всередині магазину. Також в магазинах обіцяють безкоштовний Wi-Fi та місця для підзарядки мобільних пристроїв.

Ще однією функцією магазинів «Мій Ашан» стане пункт видачі товарів Click and Collect, що дозволить клієнтам замовляти онлайн весь непродовольчий асортимент, представлений у гіпермаркетах Ашан, та отримувати покупки у своєму магазині біля дому.

В липні планують відкрити два магазини формату «Мій Ашан» за адресами вул. Вільямса, 6а  та проспект Правди, 102, пишуть в прес-релізі компанії.

Нагадаємо, що у Києві біля магазину «Сільпо» запрацювала станція збору відходів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button