Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23462 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На сервісі електронних петицій Київради зареєстровано звернення з вимогою добудувати вихід зі станції метро «Виставковий центр» до існуючого підземного переходу через проспект Академіка Глушкова.

Перехід через проспект Глушкова. Ілюстративне фото до петиції

Зараз від метро немає прямого виходу до ВДНГ. Аби перейти проспект, слід вийти з підземного виходу, перейти вулицю регульованим наземним переходом і знову спуститися в інший підземний перехід.

При цьому на території Виставкового центру регулярно відбуваються масові події. Зокрема, третього липня почався музичний фестиваль Atlas Weekend, перший безкоштовний день якого відвідали десятки тисяч людей.

Автор петиції Владислав Самойленко пропонує поєднати підземний вихід із метро з підземним пішохідним переходом у бік Виставкового центру.

Він посилається на розділ «Розширення зон пішохідної доступності станцій метрополітену, міської електрички та швидкісного трамваю шляхом будівництва других виходів» оновленої Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

Наразі петиція, зареєстрована 25 червня, зібрала майже 400 підписів із необхідних 10 тисяч.

Нагадаємо, нещодавно на Подолі зробили наземний перехід на перехресті Костянтинівської та Нижнього Валу. Чотири місяці тому кияни створили петицію з проханням облаштувати такий перехід.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button