Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Поки триватимуть слідчі експеременти, будівництво буде призупинено.

Музей Революції  Гідності п’ятого липня, отримав припис від департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури про заборону будівництва музею та меморіалу на Інститутській.

«Фактично постанова забороняє будь-які дії: від заміни об’єктів, заборони знесення малих архітектурних форм до заборони насаджень», – розповів директор музею Ігор Пошивайло в ефірі Громадського радіо.

Проте керівник Департаменту спецрозслідувань Сергій Горбатюк у коментарі Укрінформу пояснив : «Будувати музей не забороняли. Тимчасово, до завершення слідчих експериментів, прокурор видав заборону на зміну ландшафту».

Також він додав, що слідчі експерименти плануються завершити упродовж 2-3 місяців.

Нагадаємо, що німецькі архітектори виграли конкурс на найкращий проект Національного музею Революції Гідності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button