Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Шостого червня жіночий коворкінг Creative Women Space, розташований на Михайлівському провулку, святкуватиме відкриття літнього майданчику – Білої тераси.

Фото: Creative Women Space

У програмі обіцяють шампанське, джаз на бандурі від Marina Krut, літню фотосесію, нетворкінг, безпрограшну лотерею, пригощання медом та розіграш путівки на «Чернігівські Мальдіви».

Creative Women Space відкрився навесні цього року. Він розташований у дворівневій квартирі в будинку 1903 року. Частину коштів на відкриття коворкінгу п’ятеро засновниць зібрали за допомогою краудфандінгу.

Фото: Creative Women Space

Creative Women Space позиціонує себе як простір для нетворкінгу, навчання, розвитку та приналежності до спільноти жінок, які прагнуть реалізувати себе у творчості та бізнесі. Тут проводять освітні лекції, майстер-класи, кінопокази, музичні та літературні заходи.

Коворкінг працює у будні дні і коштує 35 грн за годину, 150 грн на день або 2 тисячі грн за місяць. Крім робочих місць і wi-fi тут доступні гарячі напої, вода, ксерокс, принтер і піаніно.

Нагадаємо, 14 червня у Києві відкрили новий кампус інноваційного парку UNIT.City. На чотирьох поверхах розташовано «офісні клуби» та коворкінг Chasopys.


Місце: Creative Women Space


Місце: провулок Михайлівський 9б, домофон 64

Дата: 6 липня

Час: 19:00

Вартість: безкоштовно за попередньою реєстрацією


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button