Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В рамках публічної програми CANactions пройде презентація проекту «Безпечний трафік Русанівки» – спільна робота над реорганізацією мікрорайону, яку проводить місто та міжнародний фонд Bloomberg Philanthropies.

У 2017 році місто Київ приєдналося до світового руху «Партнерство за здорові міста/ Partnership For Healthy Cities». Програма об’єднує міста зі всього світу для того, щоб запровадити перевірені шляхи скорочення смертності через неінфекційні захворювання і травматизм. Зосередивши увагу на організації схем дорожнього руху та публічного простору, привабливої для пішоходів та велосипедистів, столиця України спільно зі спеціалістами фонду Bloomberg Philanthropies, Vital Strategies та World Resources Institute планує протягом 2018 року впровадити низку заходів з підвищення обізнаності громади та кваліфікації спеціалістів, що працюють в сфері планування публічного простору та схем дорожнього руху.

Експерти з Інституту світових ресурсів (WRI) – з Туреччини. Джелал Толга Імамоглу – транспортний інженер, менеджер проектів зі сталого розвитку транспорту та безпеки дорожнього руху.  Мерве Акі, кандидатка наук з урбанізму, координує проекти з міської мобільності, зокрема — проект стійкого розвитку транспорту «İzmir UrbanLab». Гюльджан Орак Оруч – спеціалістка з міського планування, яка працює над проектами розвитку не моторизованого міського транспорту, міської мобільності та доступності. Черіті Ханг – заступник директора програми «Партнерство заради здорових міст» організації Vital Strategies, мережі, яка включає 54 міста світу (переважно серед країн, які розвиваються).

Команда проекту отримала досвід партисипативної роботи з місцевими мешканцями і зібрала дані, які необхідно враховувати при реконструкції району.

«Проблема взаєморозуміння, довіри, і відсутності діалогу між усіма зацікавленими сторонами досить гостро заважає якісному розвитку міста. Проте є інший шлях. На траплятимуться помилки, він не простий, але дуже необхідний. Досвід Русанівки може бути імплементований на всі міські проекти реконструкції та ремонтів вулиць, для того, щоб робити їх зручним простором для життя», – пишуть організатори події.

Проект здійснюється за підтримки Київської міської державної адміністрації, Департаменту транспортної інфраструктури, Центру організації дорожнього руху, Фонду Bloomberg Philanthropies та Інституту світових ресурсів (WRI)

Вхід вільний за реєстрацією.


Місце: Галерея ДУКАТ

Дата: 18 липня 2018 р.

Час: з 18:30 по 21:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button