Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда журналу «5.6» підготувала критичний номер, присвячений стосункам між громадою, забудовниками та архітекторами.

Головна мета, пишуть автори, – показати хаотичний стан будівництва в українських містах.

«На наш погляд, це вагомий крок до визначення культурних цінностей нації та збільшення туристичної привабливості країни загалом. Архітектура не вміє говорити, але фотографії учасників проекту (серед яких професійні фотографи, архітектори, журналісти та дизайнери) репрезентують урбаністичні трансформації публічного простору», – пишуть архітектори.

Зібрані кошти будуть направлені на друк, дизайн та переклад для випуску №11. Журнал планують видати накладом 1 000 примірників. Доброчинці отримають журнал,  а також подарунки відповідно до розміру внеску. Редакція планує зібрати 200 000 гривень, наразі вже зібрано 4800 гривень.

«Фотографії здатні підняти дискурс про те, чи візуальний образ залишає відбиток в архітектурі, чи все ж архітектура формує візуальний образ сучасної України», – пишуть про журнал автори ідеї.

Підтримати проект можна перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, що видавництво «Основи» видасть поему Тараса Шевченка «Катерина».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button