Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23529 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У жовтні в Києві відбудеться конференція «Архітектура Майбутнього», на якій будуть присутні архітектурні студії зі світовим ім’я та інвестиційні компанії Східної Європи.

Учасники конференції поділяться досвідом та обговорять світові технології, які використовують в АЕС-сфері (архітектура/проектування/будівництво) . «Архітектура Майбутнього» стане місцем для обміну досвідом, знаннями і технологіями між архітекторами і девелоперами із 12 країн Східної Європи.

«З експертами Gensler, C.F.Moller Architects, Zaha Hadid Architects, MVRDV, BuroHappold Engineering, BIG та іншими ми обговоримо технологічні тренди, що впливають на розвиток ринку архітектурних послуг, проектування і будівництва; яким чином ВІМ-технології впливають на фінансову вартість проекту для інвестора, дізнаємося більше про доповнену і віртуальну реальність, роботизованих технологій, що змінюють архітектурний бізнес і ринок будівельних послуг. І головне, ми зможемо задати нові тренди й ідеї розвитку АЕС сфери на найближчий рік», – сказала Татьяна Колчанова директор по маркетингу конференції Архітектура Майбутнього.

На дводенній конференції передбачені виступи в форматі non-stop, вечірки, виставкова зона з передовими технічними рішеннями та матеріалами і перша в Україні архітектурна фотовиставка.


Місце: Київ

Дата: 4-5 жовтня 2018 року

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button