Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Одне з  ДТП відбулось поблизу метро Дорогожичі, інше на бульварі Лесі Українки.

У Шевченківському районі Києва 24 липня відбулось перше ДТП. НА перехресті проїжджої частини відбулось зіткнення двох автомобілів, у результаті чого одна з машин виїхала на тротуар, де пішоходи чекали зеленого світла, щоб перейти вулицю. Як повідомляє поліція Києва, смертельні тілесні ушкодження отримав один чоловік, інших постраждалих госпіталізували. Наразі слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Стаття передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.

Фото:kyiv.npu.gov.ua

Вночі 24 липня в Києві відбулось ще одне ДТП на бульварі Лесі Українки. Водій автівки «Hummer» збив на пішохідному переході 10-річну дівчинку, що переходила дорогу на зелене світло. Дівчинка померла від отриманих травм у кареті швидкої медичної допомоги. Після наїзду водій намагався втекти з місця пригоди. Втім, винуватця затримали. Проти нього відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, що підліток на автівці з литовськими номерами врізався в електрокар Tesla й тікав від пострілів, загубивши капці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button