Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 66 днів. За цей час ми опублікували 24558 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міська рада Покровська (до 2016 року – Красноармійськ) Донецької області заплатить 1 мільйон 376 тисяч гривень за проведення всеукраїнського фестивалю патріотичної пісні «Музика нас з’єднала».

Фото: ukrcultura.com

Переможцем тендеру стала компанія «Брайтшоу», яка зобов’язується створити сайт фестивалю, виготовити сувенірну продукцію, забезпечити квитками, харчуванням і проживанням сто людей. Також у бюджет закладено призовий фонд: гран-прі у 50 тисяч грн, перша премія у 25 тисяч грн тощо.

Фінал конкурсу патріотичної пісні і гала-концерт відбудуться у прифронтовому Покровську 23-26 серпня в рамках чотириденного святкування Дня шахтаря, Дня міста та Дня Незалежності.

«Фестиваль спрямований на виявлення та підтримку творчих і обдарованих молодих людей, які мають у своєму репертуарі багато патріотичної тематики; розвиток їх здібностей та підвищення рівня виконавської майстерності; розвиток і зміцнення культури України; обмін духовними і культурними цінностями людей з різними життєвими позиціями, але патріотами в душі», – повідомляє «Культурний центр України», єдиний сайт, де опубліковано інформацію про прийом заявок на участь у конкурсі.

Місто Покровськ, у бюджеті кого знайшлося понад 1,3 млн грн на фестиваль патріотичної пісні. Фото: Google Street View

Півфінал конкурсу, згідно з тендерною документацією, мав пройти 25 липня у Києві, вже через два дні після тендеру, що завершився 23 липня. Коли відбувалася реєстрація учасників на участь у прослуховуванні – незрозуміло, адже зараз на сайті  вказано, що прийом заявок триває з 25 липня до 12 серпня. Раніше видання ddk.dn.ua опублікувало скріншот з цією сторінки, де було зазначено інші дати – з 25 березня до 25 червня.

Попередній фестиваль «Музика нас з’єднала» проводили 2013 року в Каховці.

Нагадаємо, у Києві фірма «Північно-український будівельний альянс», пов’язана з президентом «Укррбуду» Максимом Микитасем, виграла тендер на реконструкцію Шулявського шляхопроводу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button