Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

3-5 серпня проект Ulichnaya Eda святкуватиме свою п’яту річницю на арт-заводі «Платформа». Протягом трьох днів функцонуватиме оновлений фудкорт зі східним ринком і великою десертною зоною.

Фото: instagram.com/ulichnayaeda

Організатори вирішили присвятити захід п’ятьом почуттям, тому в кінотеатрі крутитимуть ролики в стилі food porn задля візуального задоволення, у тактильній зоні пропонуватимуть відчути їжу на дотик, а в аудіозоні можна буде послухати звуки їжі.

У суботу о 14:00 відбудуться бої подушками (пір’яну подушку треба захопити з собою), а о 17:00 біля фуд-корту буде бій святковими тортами. Також заплановано чемпіонат з «крокодилу».

На фуд-корті буде понад 70 учасників. Можна буде скуштувати оленину і каштанове пюре від Maral bar, корейську кухню – пігоді, кук-сі, рамён, кімпаб, пібімпаб і кімчі – від K-food Kiev, гірос від Efharisto Greek food, африканську кухню від Афрофуд, ізраїльську кухню від одеситів The hummus bar та плов і люля-кебаб на Східному ринку.

З десертів будуть торти з солоною карамеллю від Квіткової лавки, голландські панкейки з бананом і згущеним молоком від Dutch Oladch, торти й еклери від СМІЯН, мусси від Manzhosova Patisserie та низьковуглеводні десерти від Keto-Keto.

Організатори повідомляють, що будують водну зону з басейнами і водними гірками (дитячими і дорослими), шезлонгами, пуфами і подіумами з поливом. Передбачені також і розваги для дітей.

На території арт-заводу «Платформа» виступатимуть вуличні музиканти, жонглери і ходулісти. Гратимуть Constantine, YuraZvonar, ARTЛюді, Ярус, Аліса Зустрічає Клавесин, Tony Remol Band, Анна Петраш, ADMIT, Cry Neba і Вікторія Ільчишина.

Квитки по 75 грн можна придбати за посиланням. У день заходу вхід коштуватиме 100 грн. Безкоштовно пускатимуть тих, хто прийде з пір’яною подушкою до 14:00; іменинників, чий день народження збігається з датами фестивалю, а також трьох його/її друзів; дітей до 15 років, багатодітних сімей, людей з інвалідністю, учасників бойових дій АТО.

Нагадаємо, четвертого серпня у подвір’ї «Київпроекту» біля метро «Театральна» відбудеться відкриття «Хрещатик Фуд-Феста».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button