Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

11-12 серпня маркет українських виробників «Всі.Свої» проведе розпродаж «Великі знижки». Братимуть участь понад 200 брендів одягу, взуття та аксесуарів, які знизять ціни до 70%.

Маркет розташується на п’яти поверхах будівлі на Десятинній, 12. Бренди розмістять не за категоріями, а за розміром знижки – чим нижчий поверх, тим дешевше.

Так, на -1 поверсі будуть бренди з синіми мітками, які означатимуть знижки у 20-25% ; -2 поверх – жовті мітки, 30-45%; -3 поверх – червоні мітки, сейл від 50% і вище. Зелена мітка на стендах означатиме, що бренд проводить ще й додаткову акцію чи розіграш.

Найбільші знижки будуть у брендів Basic Story, YULA, 452F. Усі прикраси та білизна розмістяться на -2 поверсі, незалежно від відсотку знижки.

11 серпня о 18:00 на балконі почнеться вечірка, на якій гратиме фанк, хіп-хоп, соул і диско.

Вигідно оновити гардероб і потусуватися на найбільшому балконі Києва можна 11–12 серпня, на Десятинній, 12. Маркет працюватиме з 10:00 до 21:00 години, вечірка розпочнеться о 18:00. Вхід вільний.

На минулих вихідних «Всі.Свої» влаштував гриль-маркет.

Адреса: вулиця Десятинна, 12

Дата: 11-12 серпня

Час: 10:00 – 21:00

Вартість: вхід вільний


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button