Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Церква була закрита з 2011 року.

Фото:abc7chicago.com

Компанія Nike перетворила церкву XIX століття в Чикаго на повноційнний баскетбольний майданчик. Тут є великий майданчик для гри, тренажерний зал, роздягальні та приміщення для лекцій і семінарів. Проте в церкві залишили її автентичні вітражі та зробили нові у вигляді баскетбольних м’ячів. Комплекс має назву «Just Do It HQ at the Church»  і призначений для тренувань дітей з місцевих шкільних команд.

Перше тренування відвідав легендарний гравець «Чикаго Булс» Скотті Піппен. Будівля буде відкрита щосуботи для всіх охочих, щоб її відвідати потрібно зареєструватись на сайті Nike.

Додамо, що церква Богоявлення в Чикаго збудована ще в 1885 році. У 2011 році її закрили, оскільки туди майже не навідували парафіяни і з того часу приміщення було порожнім. Вже на початку 2018 року його викупила компанія Nike, повідомляє Eyewitness News.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button