Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Компанії нападників здалось, що постраждалі цілувались.

Про це пише у Фейсбук один з постраждалих, Микита Понарін. Так, за його словами, 11 серпня близько першої години ночі поряд з посольством Федеративної республіки Бразилія в Україні, яке знаходиться за адресою вул. Боричів Тік, 22, на Микиту та його друга було скоєно напад. 5-6 осіб глузували з постраждалих, що вони п’ють вино, а не пиво, тому що «пиво – це чоловічий напій». Після кількох фраз, зі словами «ну що, п**ори, подобається в жопу ї**тись?» один з нападників почав бити. За словами Микити, один хуліган був у балаклаві, а інший з пістолетом, що весь час був направлений на нього, тому він не міг втекти.

Постраждалі звернулись в поліцію та у лікарню, обидва отримали травми: кілька швів на голові, струс мозку, синці і садна, забиття грудної клітини та носа. Ймовірно, напад зафіксувала камера посольства Бразилії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button