Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Таким є висновок з дослідження Фонду демократичних ініціатив.

Про це розповідає видання «Тексти». Для вибірки було залучено 2 000 респондентів віком від 18 років.

Більшість респондентів вважають основним видатком обслуговування зовншніх боргів, і лише 10% пенсію – тоді  як насправді пенсійні дотації з держбюджету – на першому місці.  Також однією з найбільших статей видатків, на думку українців, є оборона.

Автори  графіку зазначають, що під словом «пенсія» мається на увазі дотації з держбюджету Пенсійному фонду, оскільки формально надходження Пенсійного фонду не вважають державними. Також вони зазначають, що соціальні виплати пораховано як фінанси Міністерства соціальної політики додаючи субвенції на дітей та віднімаючи пенсійні витрати, оскільки є різні види соціальних виплат. Автори графіку наголошують на його ілюстративності, а не математичності.

Нагадаємо, держава компенсуватиме матерям частину оплати послуги няні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button