Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Барахолка «Кураж Базар» переїздить з «Арт-заводу Платформа» у 19-й павільйон ВДНГ. Для облаштування нового простору площею 6000 квадратних метрів організатори планують влаштовувати суботники з вином і закусками, волонтерити на яких запрошують усіх охочих.

19-й павільйон ВДНГ. Фото: Альона Гудкова / Facebook

Першою подією на новій локації стане «Літературний Кураж Базар» 8-9 вересня. На ньому планують зібрати 300 тисяч гривень на підтримку дітей-музикантів. Для цього організатори записали відео з Іваном Дорном.

«Основна причина переїзду – те, що прагнемо розвиватися як місце, яке діє постійно. У зв’язку з переїздом з’являться нові формати. Серед іншого ми хочемо розвивати мікроформати заходів і формати роботи з дітьми», – повідомила The Village Україна засновниця «Кураж Базару» Альона Гудкова.

Вона додала, що на ВДНГ подобається олдскульна атмосфера і радянський модернізм.

Фото: Альона Гудкова / Facebook

«У Києві небагато локацій, на яких буде комфортно родинам із дітьми, людям з інвалідністю та взагалі всім. Для нас дуже важливі свіже повітря, павільйон із душею та історією та особлива атмосфера. На ВДНГ саме так. Там увечері співають цвіркуни, багато простору і зелені», – каже арт-директорка «Кураж Базару» Надія Самаріна.

Фото: Альона Гудкова / Facebook

«Кураж Базар» базувався на «Арт-заводі Платформа» протягом трьох років. Останньою подією став фестиваль «Реп Шмеп Йо Кураж Базар».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button