Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23657 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Квитки на клас «комфорт» будуть коштувати в два з половиною рази більше ніж «економ».

Фото: podrobnosti.ua

«Київ-Ужгород – протяжністю шляху 800 кілометрів. Вартість квитка – 500 гривень. Приблизно на такі тарифи ми розраховуємо. Проте на цей потяг на ділянці Львів-Ужгород квиток буде коштувати 350 гривень. Ми готові понизити ціну на цій ділянці для того, що конкурувати з автобусами і продавати квитки на короткі відстані»,– про це в ефірі радіо «Новое время» повідомив начальник департамента пассажирських перевезень далекого прямування «Укрзалізниці» Олександр Красноштан.

На ділянці, де курсує тільки один поїзд, залишать вагони тільки «економ» класу. Укрзалізниця планує регулювати ціну квитка на поїзд класу «комфорт» та «стандарт». Квитки на потяги класу «економ» регулюватиме держава.

Вартість на поїзди класу «комфорт» будуть в два з половиною рази вище, ніж на поїзд по такому ж маршруту, але класом «економ». Квитки на потяги класу «стандарт» будуть коштувати в два рази дорожче ніж  «економ».

Додамо, що клас здебільшого залежатиме від терміну експлуатації вагона. До класу комфорт належатимуть вагони не старші за 10 років і ті, що пройшли капітальний ремонт. У цьому класі пропонуватимуть купе і СВ. В категорію стандарт увійдуть вагони віком до 15 років.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button