Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23478 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вдень 21 серпня рівень забруднення повітря в окремих районах Києва перевищив норму в п’ять-сім-разів, повідомляє Держпродспоживслужба.

Зокрема, кількість формальдегіду перевищила гранично-допустиму норму у 2-7,66 рази, діокисдом азоту – в 2-5,75 рази на вулиці Попудренка 50, Бессарабській і Деміївській площах, на Оболонському проспекті 14, вулиці Довженка 8, бульварі Лесі Українки 29, проспекті Перемоги 98/2, вулиці Каунській 10а, у Гідропарку та на проспекті Науки, 37.

Забруднення пилом перевищило норму у 1,33 рази на Бессарабській і Деміївській площах та проспекті Перемоги 98/2. Також підвищений вміст оксиду вуглецю (1,33 від норми) помітили на Бессарабській площі.

Водночас повідомляється, що 22 серпня, погода не сприятиме накопиченню шкідливих домішок. Згідно з прогнозом, сьогодні, 22 серпня, в Києві буде 22-23 градуси тепла.

Нагадаємо, що високий рівень забруднення повітря тримався у Києві 4-16 серпня. В Укргідрометцентрі пояснювали, що накопиченню та утриманню шкідливих домішок сприяють висока денна температура і слабкий вітер. Також найбільше забруднення повітря у Києві спостерігається у місцях найбільшого скупчення автомобілів.

Читайте також: Звідки береться пил у Києві

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button