Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Цього року Кураж Базар організовує подію разом з онлайн-книгарнею Yakaboo.

На ярмарку будуть представлені книжки у різних форматах: електронні та аудіо, паперові та книжки зі шрифтом Брайля. Серед жанрів буде сучасна бізнес-література, класична художня проза, дитячі книжки, а також мистецькі видання.

«Літературний Кураж Базар — подія, де література поєднається з музикою, спортом, кіно, бізнесом, алкоголем, або якщо коротко — з життям. Захід покликаний показати всеосяжність літератури, її різні форми і формати», – пишуть організатори події.

Програма складатиметься з лекцій, презентацій, майстер-класів, дискусій, автограф-сесій, кінопоказів та поетичних читань. В одній з дискусій візьме участь Лесь Подерев’янський.  Для дітей заплановані майстер-класи, лекції  та рольові читання.

Вартість квитка: 100 гривень, з них 30 – на благодійність. Вхід вільний для іменинників, дітей до 12 років, пенсіонерів, людей з інвалідністю, учасників АТО.
Нагадаємо,  що в  вересні вперше влаштують «день народження» Андріївського узвозу.


Місце: ВДНГ

Адреса: ВДНГ, 19 павільйон

Дата: 8-9 вересня

Час: з 11:00-23:00

Вартість: 100 гривень


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button