Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Прокуратура міста Києва звернулася з позовом до Печерського районного суду з вимогою повернути до комунальної власності незаконно відчужений фонтан перед кінотеатром «Зоряний», йдеться у повідомленні прес-служби.

Фото: прес-служба прокуратури Києва

Нещодавно депутат Київради Ярослав Діденко виявив, що фонтан приватизовано підприємцем Ігорем Богданом як окремий об’єкт площею 176,5 метри.

Прокуратура повідомляє, що фізична особа зареєструвала право власності на фонтан на початку березня цього року. Фонтан закріплено за КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва».

За фактом незаконного заволодіння фонтаном розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 190 КК. Досудове розслідування триває.

Сам кінотеатр «Зоряний» у 2003 році придбала приватна фірма за 8,6 млн грн. З 2006 року кінотеатр слугував штабом Партії регіонів. У травні цього року Київрада проголосувала за проект рішення про повернення кінотеатру у комунальну власність.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button