Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23511 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За два тижні роботи системи громадського велопрокату Nextbike у Києві було вкрадено чотири велосипеди, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Директор Nextbike Олексій Кушка опублікував у Facebook фото викраденого велосипеда, який крадії почали перефарбовувати

«Один з них знайшли. Крадії зняли з нього колеса. Зірвали всі механізми та готувалися фарбувати раму. Знайшли веломашину на одному з ринків електроніки столиці», – розповів міський голова.

Також, за його словами, були й випадки, коли хотіли вкрасти велосипед, але цих людей затримали. Муніципальні велосипеди облаштовано системою GPS, яка дозволяє відстежити їх місцезнаходження.

Також повідомляється про випадки вандалізму. За фіксацію такого випадку Nextbike обіцяє бонус на користувацький аккаунт.

Крім того, користувачі Facebook публікують фото, на яких видно, що водії автівок нерідко паркуються на велопарковках. У компанії Nextbike припускають, що водії просто не розуміють значення розмітки.

Фото: facebook.com/nextbike.kyiv

Тест редакції: як працює міський велопрокат Nextbike в Києві

Нагадаємо, перший у Києві громадський велопрокат запустився 15 серпня. Наразі він працює в тестовому режимі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button