Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Google запустив функцію «конфіденційних листів», які самознищуються через заданий відправником час. З 16 серпня режим самознищення став доступним на мобільних пристроях, повідомляє прес-служба компанії.

Водночас нічого не завадить одержувачу зробити скріншот екрана. Фото: Unsplash

Користувач поштового сервісу Gmail може встановити для електронного листа час і дату, терміном від одного дня до п’яти років, коли лист буде автоматично видалено. Крім того, відправник у будь-яку хвилину може достроково скасувати доступ до листа.

Відправник може також обмежувати дії одержувача, встановивши код доступу, заборонивши пересилання і копіювання вмісту листа. Водночас нічого не завадить одержувачу зробити скріншот екрана.

Конфіденційні листи можна пересилати лише з Gmail на Gmail. Докладніше про користування листами, що самознищуються, – за посиланням.

Нагадаємо, архітектурна група BIG (Bjarke Ingels Group) презентувала проект нового кампусу для Google.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button