Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Капітальний ремонт вулиці Леонтовича закінчили 27 серпня.

Фото: КМДА

«На пішохідних переходах розширили тротуар до рівня смуги для паркування. Завдяки цьому пішохода, який збирається перейти дорогу, краще видно. Його не закривають припарковані автомобілі. Також завдяки звуженню проїжджої частини на перехресті знижується швидкість автомобілів і, що важливо, водії не зможуть паркуватися прямо на перехресті. Скоро вступає у дію закон про паркування. І, наприклад, тут, на Леонтовича, впорядкована зона для паркування автомобільного транспорту. Передбачені місця для паркування автомобілів людей із обмеженими можливостями. Це і є європейський стандарт доріг. І такі дороги мають бути всюди у столиці», – зазначив Віталій Кличко.

Фото: КМДА

Вздовж вулиці облаштували велосмугу, її довжина становить близько 250 метрів. Велодоріжка є частиною велоконцепції Києва. В концепції вона означена як другорядний маршрут. Для того, щоб впорядкувати паркування автівок, на цій ділянці встановили 300 стовпчиків вздовж тротуарів. Також на переходах виклали тактильну плитку.

Варто зазначити, що вулиця Леонтовича знаходиться прямо навпроти готелю 11 Mirrors Design Hotel, який, за даними видання Forbes, належить брату міського голови, Володимиру Кличку.

Нагадаємо, в Івано-Франківську відкрили реконструйовану площу в центрі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button