Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Texty створили інструмент для перегляду графіків, які відображають кількість реєстрацій автомобілів в Україні. Вони складені на основі відкритих данних МВС. В цьому сервісі можна обрати тип та марку автомобіля, а також область, у якій треба переглянути статистику.

Головний сервісний центр МВС вперше  оприлюднив відкриті дані про первинну реєстрацію авто на національному порталі data.gov.ua. На основі цих даних створено простий та зручний у користуванні сервіс, що надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року. Актуалізація інформації здійснюватиметься щомісячно.

Згідно з даними графіку, в Києві з 2015 року відбувається постійне зростання кількості реєстрацій автомобілів. Найбільше автомобілів було зареєстровано в кінці 2017 року на початку 2018 року.  За це цей час реєструвалось майже п’ять тисяч автомобілів на місяць. Найменші показники реєстрації автомобілів зафіксовані протягом 2015 року. Цифри коливаються в межах 2000 реєстрацій на місяць. Тобто з 2015 по 2018 кількість реєстрацій автомобілів  в Києві зросла у два рази. Згідно з графіком, при першій реєстрації серед українців не користуються популярністю автомобілі, старші за вісім років. Також у 2017 році зареєстровано 64 655 автомобілів 2017 року випуску.

Читайте також:  Як зупинити транспортний колапс у Києві?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button