У центрі Києва відкрився веганський фастфуд «Никого Не Ем»
Замість м’яса у бургерах використовують тофу, сейтан, пшеничні сосиски, нутові або соєві котлети.
Замість м’яса у бургерах використовують тофу, сейтан, пшеничні сосиски, нутові або соєві котлети.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 123 днів. За цей час ми опублікували 24984 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Другого вересня у Києві відкрилася точка з веганським фастфудом «Никого Не Ем».
Фастфуд розташувався на території зони вуличної їжі на вулиці Богдана Хмельницького, 16-22 — це двір «Київпроекту». Точка знаходиться всередині фудхолу City Lunch.
У меню – бургери, шаурма, хот-доги, салати, тофу у фритюрі та картопля фрі. Замість м’яса у бургерах використовують тофу, сейтан, пшеничні сосиски, нутові або соєві котлети.
Бургери коштують від 60 грн, салати – від 70 грн, хот-доги – 65 грн.
Фудкорт у дворі «Київпроекту» відкрили четвертого серпня. Він працює на постійній основі, щоденно 10:00 до 21:00. Фудкорт поділено на дві зони: на вулиці та всередині будівлі. Тут вже відкрилися точки з африканською кухнею від Afro-food, тайськими стравами від Khu Yum, кіоск «Хачапурі & Хінкалі», мексиканські тако від Arizona Tacos.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті