У центрі Києва відкрився веганський фастфуд «Никого Не Ем»
Замість м’яса у бургерах використовують тофу, сейтан, пшеничні сосиски, нутові або соєві котлети.
Замість м’яса у бургерах використовують тофу, сейтан, пшеничні сосиски, нутові або соєві котлети.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 237 днів. За цей час ми опублікували 23174 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Другого вересня у Києві відкрилася точка з веганським фастфудом «Никого Не Ем».
Фастфуд розташувався на території зони вуличної їжі на вулиці Богдана Хмельницького, 16-22 — це двір «Київпроекту». Точка знаходиться всередині фудхолу City Lunch.
У меню – бургери, шаурма, хот-доги, салати, тофу у фритюрі та картопля фрі. Замість м’яса у бургерах використовують тофу, сейтан, пшеничні сосиски, нутові або соєві котлети.
Бургери коштують від 60 грн, салати – від 70 грн, хот-доги – 65 грн.
Фудкорт у дворі «Київпроекту» відкрили четвертого серпня. Він працює на постійній основі, щоденно 10:00 до 21:00. Фудкорт поділено на дві зони: на вулиці та всередині будівлі. Тут вже відкрилися точки з африканською кухнею від Afro-food, тайськими стравами від Khu Yum, кіоск «Хачапурі & Хінкалі», мексиканські тако від Arizona Tacos.
© Хмарочос | 2023
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті