Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23624 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві на проспекті Лобановського, 4 відкрили приватну Ukrainian Global School, де школярів навчатимуть за інноваційними програмами, такими як STEM, Startup Education, Project Learning та «Нова українська школа».

Фото: Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація

Школярів, крім стандартної програми, матимуть поглиблене вивчення англійської та математики, програмування, творчі проекти та різні секції.

Фото: Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація

Секції поділено за трома напрямками: творчі (робототехніка, управління дронами, відеоблогінг, фото та кіностудія, художня школа, вокал, дизайн, кулінарія), спортивні (тхеквондо міні-футбол, гімнастика, танці) та соціальні (клуб дебатів, клуб знавців, нові медіа, психологія).

Фото: Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація

Навчання у школі коштує 20 тисяч грн на місяць за програму Global і 15 тисяч грн на місяць за програму Upper.

У програму Global входить навчання повний день, п’ятиразове харчування, вільний доступ до всіх секцій, денний сон, робота з тьютором за індивідуальною програмою. В програмі Upper – дві секції на вибір і триразове харчування.

Фото: Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація

На даху школи розміщено спортивний майданчик. Для денного сну першокласників обладнали спальну кімнату.

Фото: Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація

На відкритті третього вересня дітей зустрічав робот, а в небі під пісню Джона Леннона «Imagine» кружляв дрон із прапором школи на дроні.

Фото: facebook.com/ukrainian.global.school

Засновниця школи – консул Латвії Олена Вишнякова, почесний президент – екс-міністр освіти Ізраїлю Шай Пирон.

Нагадаємо, до нового навчального року у Києві відкрили декілька нових шкіл. Зокрема, на території ЖК «Комфорт Таун» відкрили інноваційну Гімназію А+, де уроки праці розділили для дівчат і хлопців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button