Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Андрій Андрєєв

Працівники КП «Київблагоустрій» демонтували стихійні торгові ятки на Вокзальній площі, повідомив в.о. голови комунального підприємства, Андрій Андрєєв.

За його словами, поки комунальники демонтували перші дві торгові точки, продавці склали решту наметів «за п’ять хвилин» і розбіглись.

Андрєєв зазначив, що на вокзалі самовільно встановлюють «намети для сезонної торгівлі сумнівною вуличною їжею та лотки-стенди зі шкарпетками, халатами та всілякими труселями». Їхні власники не платять податки, а також псують імідж Києва.

Фото: Андрій Андрєєв

Після кожного демонтажу «повзуча гідра» стихійної торгівлі повертається, пише посадовець. Утім, він обіцяє не здаватися і методично прибирати торговий безлад. Андрєєв повідомив, що в переліку на демонтаж – понад два десятки незаконних точок.

Фото: Андрій Андрєєв

Читайте також у нашій статті, як працює стихійний бізнес на Центральному вокзалі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button