Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До кінця 2018 року у Києві планують оголосити тендери на закупівлю нового рухомого складу пасажирського транспорту, пише прес-служба КМДА.

Оновити планують трамвайний парк (24,9 млн євро, орієнтовно 17 трамваїв) та автобусний парк (18,6 млн євро, орієнтовно 50 автобусів завдовжки 12 метрів та 62 автобуси завдовжки 18 метрів). Планують придбати й кабіни фунікулерів та обладнання для них за 6,5 млн євро (попередній тендер скасували через те, що на нього не подалось достатньо учасників).

«Останнім часом, відвідуючи різні профільні заходи, я бачив дуже багато транспортних новинок. Хотілося б, щоб частина із них була реалізована у столиці. Для цього ми проводимо переговори та зустрічі, адже оновлення рухомого складу громадського транспорту та його осучаснення – одна з пріоритетних задач міської влади», – підкреслив Дмитро Давтян.

Нагадаємо, що у КМДА обіцяють запустити електронний квиток у наземному транспорті вже з листопада.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button