Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

24 вересня ONUKA презентувала кліп «Strum» на громадській станції сортування сміття. На презентації лідерка гурту Ната Жижченко та представники громадської організації «Україна БЕЗ сміття» показали, як правильно сортувати сміття.

Відео знімали на сміттєзвалищі у Підгірцях. Гора побутових відходів там сягає висоти 27-поверхового будинку. Режисер кліпу – Алан Бадоєв.

Кліп є початком спільної з громадською організацією «Україна БЕЗ сміття» ініціативи #ECOSTRUM.

З монетизації переглядів та поширень відео на YouTube відраховуватимуть кошти на підтримку роботи сміттєсортувальних станцій. Проекту можна допомогти поширивши відео у Facebook або напряму перерахувавши кошти.

Нагадаємо, за даними Міністерства екології та природних ресурсів, в Україні переробляють лише 3% сміття.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button