Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Anna Dombrovska // instagram.com/frenkelalla

Користувачів соцмереж обурив лукбук колекції дитячої білизни, створеної одеською дизайнеркою Анною Френкель. Декорації, мереживні пеньюари та макіяж дівчат стилізовано під будуар у публічному будинку ХІХ століття.

«12-річні дівчата в образах паризьких куртизанок… Образи надто провокаційні, млосні погляди, виставлене стегно… Сексуалізація дитини в чистому вигляді», – вважає журналістка Аліна Степанець.

Сам лукбук зняли у фотостудії Zavod, а фотомодельок знайшли через агентство Play Fashion Junior. Колекцію презентують на Одеському тижні моди 20 жовтня. Узяти в ній участь запрошують дівчат у віці 8–14 років.

«Бренд ALLA FRENKEL розширюється і в зв’язку з цим відкриває новий напрямок – нижня білизна преміум класу для дітей! Тепер юні леді можуть дозволити собі витончену, елегантну нижню білизну», – повідомляється в Instagram Алли Френкель.

Тим часом у Тернополі депутат вимагав заборонити продаж білизни на час релігійних свят.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button