Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Wikipedia

Київська влада готова взяти Палац спорту на баланс міста і реконструювати або навіть побудувати на його місці іншу будівлю за новим проектом. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в інтерв’ю Tribuna.com.

«Ця споруда на Палац спорту абсолютно не тягне. На сарай із минулого – цілком», – заявив Кличко.

За словами мера, будівля перебуває на балансі Міністерства спорту, але грошей на ремонт у Мінспорту немає.

«В місті бракує арени світового рівня, де би проходили спортивні змагання, матчі ігрових видів спорту, боксерські поєдинки», – зазначив Кличко, колишній чемпіон світу з боксу.

Палац спорту – пам’ятка радянського модернізму, збудована в 1960 році. Це чотириповерхова конструкція із скла, алюмінію та бетону. Головне приміщення складається з арени, сцени та трибун.

Торік з будівлі Міністерства соціальної політики на вулиці Еспланадній, що знаходиться навпроти Палацу спорту, зрізали металеві перегородки-«сонцерізи». Тоді «Хмарочос» пояснював, що не так зі знищенням модерністських фасдаів.

Раніше Кличко назвав кінну статую Миколи Щорса «одним із найгарніших пам’ятників у Європі» та висловився проти його перенесення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button