Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Панорамний екран кінотеатру був першим в СРСР. Фото: facebook.com/Kinoteatr.Kinopanorama

Власники «Кінопанорами» визначать, що розміщуватиметься у будівлі кінотеатру, після капітального ремонту і проведення тендеру. Про це The Village Україна розповів заступник генерального директора Istil Group Сергій Марцин.

За його словами, у будівлі «Кінопанорами» з 1958 року ремонт не проводили жодного разу.

«Взимку там дуже холодно, а влітку – спекотно. Далі кінотеатр не може працювати у таких умовах», – розповів Марцин.

Він не став коментувати, чи збережеться сам кінотеатр.

Про закриття «Кінопанорами» стало відомо 28 вересня. Усі кінопокази скасовано, колектив та директорку звільнили. 30 вересня у «Кінопанорамі» відбудеться прощальна вечірка Останній сеанс.

Директорка кінотеатру Наталя Соболєва повідомила «Хмарочосу», що їй пропонували розділити велику залу з панорамним екрано на чотири менші кінозали, які б приносили більший прибуток.

У 2008 році Київрада прийняла рішення про приватизацію «Кінопанорами». Її придбала компанія ISTIL Group бізнесмена Мохаммада Захура.

Зазначимо, що існує розроблений компанією «Градобуд» проект будівництва готельного комплексу на місці кінотеатру «Кінопанорама».

Першого жовтня також закривається кінотеатр «Україна», що на вулиці Архітектора Городецького.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button