Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: epravda.com.ua

Влітку корпорація Roshen покинула Рибальський півострів у Києві, де вона базувалася з початку заснування у 1996 році.

Офіс корпорації тепер знаходиться на території Київської кондитерської фабрики, яка знаходится поряд з метро «Деміївська».  Тут компанія планує завершити проект громадського простору Roshen Plaza — і зробити це до 2020 року. Новий офіс компанії розробляло архітектурне бюро MAACC у форматі open spaсe, пише Економічна правда.

Фото: epravda.com.ua

«Фабрика не припинила існування, але її потужності були зменшені. Традиційну продукцію — “Київський торт” та цукерки “Київ вечірній” — і далі будуть виготовляти на Київській кондитерській фабриці», — пояснює директор з розвитку соціальних проектів кондитерської корпорації Roshen Ірина Пономаренко.

Фото: epravda.com.ua

У 2018 році в проект благоустрою фабрики інвестують 90 млн грн. Два поверхи корпорація планує переробити на громадський простір та коворкінги. У цьому році також оновлять новорічну ілюмінацію та відкриють два арт-об’єкти. У 2019 році Roshen планує встановити на території фабрики фонтан і технічний комплекс для світло-музичного шоу.

Фото: epravda.com.ua

Також в планах — відкриття сезонної ковзанки площею понад 2 тис кв м.

Фото: epravda.com.ua

Нагадаємо, що в  UNIT.City відкрили новий кампус із коворкінгом, кімнатами для сну та спортзалом

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button