Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Український режисер, політв’язень Олег Сенцов, який голодує у російській колонії 145 днів, повідомив свою сестру Наталю Каплан про припинення голодування, пише Громадське.

Зазначимо, сьогодні Олег Сенцов заявив, що 6 жовтня припинить голодування через загрозу примусового годування. Про це він написав у своєму відкритому листі.

Його лист опублікувала  «Новая газета».

«Усім, кому це ще цікаво! У зв’язку з критичним станом мого здоров’я, а також патологічними змінами у внутрішніх органах, в найближчий час до мене заплановано застосування примусового харчування. Моя думка при цьому вже не враховується. Нібито я вже не в змозі адекватно оцінювати рівень здоров’я і небезпеки. Насильницьке годування буде проводиться в межах реанімаційних заходів з порятунку життя пацієнта. У цих умовах я змушений припинити своє голодування з завтрашнього дня, тобто з 6.10.18. 145 днів боротьби, мінус 20 кг ваги, плюс надірваний організм, але мета так і не досягнута. Я вдячний всім, хто підтримував мене, і прошу вибачення у тих, кого я підвів … Слава Україні!».

Фото: Новая Газета Лист Олега Сенцова про припинення голодування

В листі до сестри він зазначив, що мав припинити голодування ще минулого тижня.

Нагадаємо, що 5 жовтня російські ЗМІ повідомили, що медики вмовили Олега Сенцова припинити голодування.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button