Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash.com

У прес-службі КМДА заявили, що найближчий тиждень 8-15 жовтня обіцяє бути теплим, а отже вмикати центральне опалення поки рано. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«Підключення житлових будинків до опалення в Києві починатися з урахуванням температури повітря, яка може опуститися до позначки +8 і нижче градусів за Цельсієм і триматися на такому рівні протягом не менше трьох днів. Ми подивилися прогноз на наступний тиждень, протягом якого бачимо 17-18 градусів тепла вдень. Хіба прийнятно платити за опалення 30 гривень за квадратний метр, коли на вулиці така температура? Багато киян думає, що ні», — заявив Пантелеєв.

За прогнозом на сайті gismeteo.ua середньодобова температура у найближчий тиждень дійсно буде вищою за 8°С.

Нагадаємо, раніше було опублікувало інфографіку міст світу, жителі яких потребують або навпаки можуть обходитися без опалення в холодну пору року або кондиціонерів у теплу пору.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button