Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На фото зображена Цепелія.

Центр візуальної культури (Київ) став куратором десятого, ювілейного фестивалю архітектури та урбаністики.

13 жовтня відкриття виставки відбудеться у Варшаві в павільйоні «Цепелія». Триватиме експозиція до 11 листопада.

Київська частина фестивалю відбулася у вересні 2018 року. 

«Розподілений між Варшавою та Києвом, 10-й фестиваль «Варшава в будові» відповідає на цю ситуацію, відображаючи зміни, що відбуваються з польським та українським суспільствами, на рівні логіки самого проекту. Ідея “сусідства” в його рамках розглядається радше як стан постійного руху, прекарності та трансформації, аніж як постійне, стабільне співіснування», – пишуть організатори виставки .

Малюнок локації Цепелія.

Учасниками виставки стали: Флоріан Юр’єв, Дана Косміна, Олександр Бурлака, Олексій Биков, Ксенія Гнилицька та Аліна Якубенко, Тарас Каменной, Давид Чичкан, Оксана Брюховецька, Анна Сорокова, Микита Кадан, Валентина Петрова, Marginal Act, Сергій Попов та Микола Рідний (Україна), Бабі Бадалов (Франція), Хіто Штеєрл, Марина Напрушкіна (Німеччина), Сантьяго Сьєрра (Іспанія), Ґал Кірн та Fokus Grupa (Хорватія), Філ Коллінз (Велика Британія), Олівер Ресслер (Австрія), Лукаш Суровєц у співпраці з Олександрою Овсянніковою та Мартою Романків, TV Kryzys, Алека Поліс, Пйотр Висоцький, Артур Жмієвський (Польща).

«Цепелія» – це післявоєнний модерністський торговельний павільйон у Варшаві. 

Нагадаємо, з’явилася мапа пам’яток модернізму й бруталізму столиці Македонії Скоп’є.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button