Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

PinchukArtCentre за підтримки інклюзивного проекту «Почути», що спрямований на пошуки та поширення нових шляхів і форм взаємодії людей та мистецтва, організовує поетичні читання «Мистецтво жесту».

Молоді українські поети читатимуть свої вірші вголос українською та мовами жестів. Серед них Ліа Алтухова, Катерина Волошина, Дарина Гладун, Олена Задорожна, Ксенія Іголкіна, Олександр Козинець, Павло Коробчук, Анаталій Мілецький, Лесик Панасюк, Юлія Сиромолот, Юлія Шевель, Анна Фадєєва, Аня Яблучна.

Олександра Смірнова, співзасновниця проекту «Почути», та Наталія Кравцова, перекладачка жестової мови проекту «Почути», розкажуть про те, з якими викликами  стикаються слабочуючі та нечуючі люди в Україні.

Захід відбудеться на 2-му поверсі PinchukArtCentre в експозиції виставки«І знову демократія?». Участь безкоштовна. Обов’язкова реєстрація за посиланням.

Читайте також: У захопленій будівлі на Рейтарській відкрилася перша виставка. Хто її організував? 


Місце: PinchukArtCentre

Адреса: вул. Велика Васильківська, вулиця Басейна, 1, 3-2,

Дата: 10 жовтня

Час:

19:00

Дата:

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button