Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 26292 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/lyubchik.bsrbia

З дев’ятого жовтня на місці ресторану «Бессарабія», яку відкрили півтора роки тому, почав працювати одеський пивбар «Любчик». Він належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» і є другим закладом з такою назвою. Перший – розташований на Воздвиженці.

Фото: facebook.com/lyubchik.bsrbia

«Ми їздили в експедиції, збирали рецепти, і ці напрацювання нікуди не зникли. Але потрібно більше часу, щоб навчити людей їсти мітітеі, закохати їх в плачінди і локальну рибу. Тому ми вирішили на цьому місці реалізувати концепт популярного одеського “Любчика”, – говорить Дмитро Борисов для Eda.bit.ua.

В меню «Любчика» зберегли локальні одеські страви: рапани, мідії, чорноморську камбалу і барабульку. В новому закладі можна спробувати: малосолену тюльку з цимесом, форшмак і цацой, мідії, раки, чебуреки, устриці, шашлик та багато іншого.

Середня ціна на страву складає 1-2 €.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button