Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/lyubchik.bsrbia

З дев’ятого жовтня на місці ресторану «Бессарабія», яку відкрили півтора роки тому, почав працювати одеський пивбар «Любчик». Він належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» і є другим закладом з такою назвою. Перший – розташований на Воздвиженці.

Фото: facebook.com/lyubchik.bsrbia

«Ми їздили в експедиції, збирали рецепти, і ці напрацювання нікуди не зникли. Але потрібно більше часу, щоб навчити людей їсти мітітеі, закохати їх в плачінди і локальну рибу. Тому ми вирішили на цьому місці реалізувати концепт популярного одеського “Любчика”, – говорить Дмитро Борисов для Eda.bit.ua.

В меню «Любчика» зберегли локальні одеські страви: рапани, мідії, чорноморську камбалу і барабульку. В новому закладі можна спробувати: малосолену тюльку з цимесом, форшмак і цацой, мідії, раки, чебуреки, устриці, шашлик та багато іншого.

Середня ціна на страву складає 1-2 €.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button