Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Sergey Symonov

Шостий автомобільний міст через Дніпро в Києві запрацює за два роки. Так вважає директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов. За його словами, станом на сьогодні на Подільсько-Воскресенському мості ведуться роботи з монтажу в’язів на ділянці через  Дніпро. Також зварили стики арки, влаштували дорожнє покриття з гусасфальту на естакаді на Трухановому острові та в урочищі Горбачиха, встановлено опори на Рибальському півострові та на дамбі Русанівських садів.

Фото: Sergey Symonov

Сергій Симонов говорить, що відкриття мосту дозволить побудувати лінію метро до найбільшого житлового району Троєщина-Вигурівщина-Воскресенка та розвантажити Північний міст.

«Транспортні зв’язки через Дніпро мають особливо велике значення для міста, адже щоденна інтенсивність руху діючими мостами складає 300 тис. автомобілів», – додав він.

Зазначимо, роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту почалися в 1993 році, однак через відсутність фінансування за кілька років були припинені. У грудні 2003 року будівництво мосту було відновлено. Проте у 2011 році найбільший плаваючий кран «Захарій» впав під час проведення робіт біля мосту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button