На Позняках відкривається Prosciutteria Wine and Deli з прошуто й устрицями
У Prosciutteria Wine and Deli продаватиметься 18-місячний прошуто.
У Prosciutteria Wine and Deli продаватиметься 18-місячний прошуто.
Фото: facebook.com/winedelikiev/
12 жовтня на Позняках відкриється гастролавка Prosciutteria Wine and Deli, де подаватимуть перший в Україні 18-місячний прошуто.
Крім прошуто у меню є інший різновид італійської шинки – брезаола, а також устриці, виноградні равлики, ковбаса мортаделла та сири.
Фото: facebook.com/winedelikiev/
Прошутерію можна знайти на вулиці Михайла Драгоманова 2А. Вона працюватиме з 11:00 до 22:00 з неділі по середу і з 11:00 до 23:00 з четверга по суботу.
Фото: facebook.com/winedelikiev/
Першу прошутерію Wine and Deli відкрили на початку року всередині Бессарабського ринку. Лавка працює з 13:00 до 22:00 з неділі по середу і з 12:00 до 23:00 з четверга по суботу.
Щочетверга у прошутерії діють спеціальні ціни на устриці Special #2 – 35 грн за штуку замість звичайних 55 грн.
Нагадаємо, днями на Позняках відкрили рибну лавку «Черноморка». До 14 листопада в усіх ресторанах мережі пропонуватимуть устриці від 19 грн.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті