Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/winedelikiev/

12 жовтня на Позняках відкриється гастролавка Prosciutteria Wine and Deli, де подаватимуть перший в Україні 18-місячний прошуто.

Крім прошуто у меню є інший різновид італійської шинки – брезаола, а також устриці, виноградні равлики, ковбаса мортаделла та сири.

Фото: facebook.com/winedelikiev/

Прошутерію можна знайти на вулиці Михайла Драгоманова 2А. Вона працюватиме з 11:00 до 22:00 з неділі по середу і з 11:00 до 23:00 з четверга по суботу.

Фото: facebook.com/winedelikiev/

Першу прошутерію Wine and Deli відкрили на початку року всередині Бессарабського ринку. Лавка працює з 13:00 до 22:00 з неділі по середу і з 12:00 до 23:00 з четверга по суботу.

Щочетверга у прошутерії діють спеціальні ціни на устриці Special #2 – 35 грн за штуку замість звичайних 55 грн.

Нагадаємо, днями на Позняках відкрили рибну лавку «Черноморка». До 14 листопада в усіх ресторанах мережі пропонуватимуть устриці від 19 грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button