На Позняках відкривається Prosciutteria Wine and Deli з прошуто й устрицями
У Prosciutteria Wine and Deli продаватиметься 18-місячний прошуто.
У Prosciutteria Wine and Deli продаватиметься 18-місячний прошуто.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24976 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
12 жовтня на Позняках відкриється гастролавка Prosciutteria Wine and Deli, де подаватимуть перший в Україні 18-місячний прошуто.
Крім прошуто у меню є інший різновид італійської шинки – брезаола, а також устриці, виноградні равлики, ковбаса мортаделла та сири.
Прошутерію можна знайти на вулиці Михайла Драгоманова 2А. Вона працюватиме з 11:00 до 22:00 з неділі по середу і з 11:00 до 23:00 з четверга по суботу.
Першу прошутерію Wine and Deli відкрили на початку року всередині Бессарабського ринку. Лавка працює з 13:00 до 22:00 з неділі по середу і з 12:00 до 23:00 з четверга по суботу.
Щочетверга у прошутерії діють спеціальні ціни на устриці Special #2 – 35 грн за штуку замість звичайних 55 грн.
Нагадаємо, днями на Позняках відкрили рибну лавку «Черноморка». До 14 листопада в усіх ресторанах мережі пропонуватимуть устриці від 19 грн.
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті