Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 302 днів. За цей час ми опублікували 26348 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/winedelikiev/

12 жовтня на Позняках відкриється гастролавка Prosciutteria Wine and Deli, де подаватимуть перший в Україні 18-місячний прошуто.

Крім прошуто у меню є інший різновид італійської шинки – брезаола, а також устриці, виноградні равлики, ковбаса мортаделла та сири.

Фото: facebook.com/winedelikiev/

Прошутерію можна знайти на вулиці Михайла Драгоманова 2А. Вона працюватиме з 11:00 до 22:00 з неділі по середу і з 11:00 до 23:00 з четверга по суботу.

Фото: facebook.com/winedelikiev/

Першу прошутерію Wine and Deli відкрили на початку року всередині Бессарабського ринку. Лавка працює з 13:00 до 22:00 з неділі по середу і з 12:00 до 23:00 з четверга по суботу.

Щочетверга у прошутерії діють спеціальні ціни на устриці Special #2 – 35 грн за штуку замість звичайних 55 грн.

Нагадаємо, днями на Позняках відкрили рибну лавку «Черноморка». До 14 листопада в усіх ресторанах мережі пропонуватимуть устриці від 19 грн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button